Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vrijwilligers

De stichting Herobricks organiseert leuke Lego-activiteiten in Baarn en omstreken maar we kunnen dat alleen met hulp van onze vrijwilligers. We hebben vrijwilligers in het bestuur, bij het controleren van incomplete sets, bij het opbouwen, tijdens en na afloop van de beurs en bij onze Lego clubs. We verwachten dat je zelfstandig aan de slag kunt, waarbij je ieder moment kunt terugvallen op expertkennis van ervaren vrijwilligers.

Contact: Rene van Helden (info@herobricks.nl / 0619265418 whatsapp)

Vacatures:

Brickshow (mrt en okt)
Tijdens de shows help je met de ontvangst bij de ingang, achter de bar, bij de bouwwedstrijd of met toezicht houden. Er is een ontspannen sfeer waarin we zaterdag en zondag honderden mensen ontvangen.

Lego robotclub (elke dinsdag 14:00-16:30 van sept – dec)
Je gaat samen met de kinderen aan de slag met de robots. Er is een ervaren begeleider aanwezig voor de kennis en bij problemen.

Lego bouwclub (elke dinsdag 14:00-16:00 van jan – jun)
Je helpt met klaarzetten en opruimen. Wat drinken tussendoor en gezellig samen met de kinderen aan de slag aan de bouwopdrachten.

HBouwen (maandelijks zondagmiddag / ochtend)
Je ontvangt de gasten, zorgt voor wat te drinken en kletst aan de bar met de andere ouders. Ondertussen spelen de kinderen met de Lego en ontmoeten ouders elkaar.

Vrijwilligersbeleid

Binnen de stichting gaat het om de activiteiten. We hebben dus nauwelijks overleg, we gaan gewoon aan de slag. Het bestuur besluit over de randvoorwaarden en daarbinnen kun je lekker aan de slag! Voel je vrij om initiatief te nemen. Communicatie gaat via whatsapp groepen, zodat we snel kunnen overleggen.

Als vrijwilligers werken met kinderen zal er altijd iemand aanwezig moeten zijn die in het bezit is van een VOG of een beroep heeft waarbij een VOG vereist is. (bv. onderwijs, zorg)

Na de brickshow in oktober is er op zondagavond een buffet voor alle vrijwilligers. Dit is ons momentje om de najaarstijd met veel Legobouwen af te trappen.


Advertentie
%d bloggers liken dit: