Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Verjaardagsfeest

Wat is er leuker dan een Lego feest te houden voor je verjaardag. Lekker spelen en bouwen, cupcakes eten en andere Lego activiteiten. Je kunt alles ophalen voor een Lego feest van Herobricks en dit thuis zelf doen.

Met de huur van een pakket draag je bij aan de activiteiten van de stichting Herobricks zoals de uitleen, beurzen, bouwmiddagen, workshops, etc.

VOOR VOLWASSENEN:
Het feestpakket is natuurlijk leuk, maar denk ook eens aan samen bouwen aan een set. Wil je met een groep samen iets moois bouwen dan kun je bijvoorbeeld een Harry Potter landschap bouwen bestaande uit 5 sets (4000 blokjes), de WegIsWeg met 4 losse gebouwen (5000 blokjes), de City Gardens met veel losse kamers (5000 blokjes). Reserveer deze sets in onze uitleen voor 8 euro per week.

Feestpakket

Het pakket wordt opgehaald op een avond in overleg en teruggebracht op een avond er na. Het pakket bestaat uit:

  • Lego kist met 20.000 blokjes
  • Kleed voor de blokjes
  • Bak met 50 figuren
  • 5 platen om op te bouwen
  • Uitnodigingen voor het feestje

Extra’s voor het feestje:

  • Goodiebag met Lego (4,- p/s)
  • Slingers, bekers, tafelkleed
  • Extra kist van 20.000 blokjes (20,-)
  • Extra kist van 10.000 blokjes (10,-)


Reserveren

Herobricks leent uit aan mensen in Baarn en aan bekenden. De kosten voor een kist zijn 25 euro per feestje. Ophalen en terugbrengen gaat in overleg op Meeuwenweide 26 in Baarn. Uitnodigingen kunnen opgehaald worden op een eerder moment.

Vul het formulier in met de reservering. Je krijgt dan binnen enkele dagen een bevestiging via whatsapp. Heb je haast, stuur dan direct een bericht naar 06-19265418. Stuur een bericht naar info@herobricks.nl voor meer vragen en meer info.

Reservering vanaf 1 januari: Formulier

FAQ

Wanneer haal en breng ik de Lego
De avond voor het feestje haal je de Lego op, de avond er na kun je het weer terugbrengen. Als dit onverhoopt niet in onze of jouw planning past, overleggen we over een eerder moment.

Ons wisselmoment voor de uitleen is zaterdag tussen 13:00-17:00u. Wil je de Lego een hele week, dan kan dat tegen een meerprijs van 10 euro.

Hoeveel Lego heb ik nodig?
20.000 blokjes (60 liter bak) is een gewone tafel vol. Dit is tijdens onze bouwdagen genoeg om een tafeltennistafel vol te leggen en een mooie hoeveelheid voor 6 tot 8 kinderen. Wil je met veel meer kinderen bouwen of wil je gewoon een overdaad aan blokjes, reserveer dan extra bakken. Tijdens de bouwdagen hebben we per tafeltennistafel 20.000 blokjes liggen.

Wat als er iets kapot gaat?
Waar gespeeld wordt, gaan dingen mis. Dat begrijpen we, lossen we in redelijkheid op en komen we altijd uit. Vervelender is als een volgend feestje last heeft van wat er bij jou mis is gegaan. Help dus mee om vanuit onze stichting mooie feestjes mogelijk te maken.

Wat als er iets zoek raakt?
Als je zorgvuldig bent raakt er weinig kwijt. We vragen hier dus echt je hulp bij. We hanteren een tarief van 40 euro per kilo voor zoekgeraakte Lego en 4 euro per poppetje en hopen dat nooit in rekening te hoeven brengen. Kom je een tijdje na een feestje toch onverhoopt nog wat tegen onder de bank, breng het dan gewoon even langs. Vinden we fijn.

Advertentie
%d bloggers liken dit: