Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

HBouwen

Met drie hoogbegaafde (HB) kinderen thuis en een grote voorraad lego, leek het ons mooi om wat leuks te organiseren met andere HB kinderen en ouders. Zo is het idee geboren voor HBouwen. Inmiddels doen we dit elke maand. We hebben tafels met een enorme berg om lekker te bouwen (50.000 blokjes), maar een setje bouwen kan ook. We hebben er genoeg en als je het niet af hebt neem je het gewoon mee en breng je het later terug. Locatie is ‘Het Poorthuis’ in Baarn. Dit buurthuis heeft een gezellige ruimte met verschillende hoeken, met banken, tafels en veel ruimte om lekker aan de slag te gaan.

We hopen op gezellige middagen.

Er staat limonade en er is koffie en thee. Als stichting hoeven we geen winst te maken en doen we dit vrijwillig. Om de kosten te dekken vragen we daarom een bijdrage in de kosten van 3 euro per kind.

NIEUWE LOCATIE EN TIJD (POORTHUIS)
zo 27 november 9:30-12:00
zo 29 januari 9:30-12:00
zo 26 februari 9:30-12:00
zo 26 maart 9:30-12:00
zo 30 april 9:30-12:00
zo 28 mei 9:30-12:00
zo 25 juni 9:30-12:00

Aanmelden
Elke keer kunnen we 30 kinderen plus ouders ontvangen. Het aanmelden doen we via het webwinkelsysteem van de Lego uitleen zodat de bijdrage en het aantal plaatsen bijgehouden wordt. Aanmelden.

Vrij bouwen
De losse Lego bevalt goed. We hebben weer 50.000 blokjes klaarliggen samen met een bak met poppetjes er bij om lekker mee te spelen. Bouw je mooiste bouwwerken. 
Setjes Bouwen
Flink aantal setjes aanwezig om lekker te bouwen. Ook iets lenen voor thuis? Dat kan via de uitleenservice van Herobricks tegen een kleine vergoeding.
Lego Escaperooms
Een koffer met duplo escaperoom (4-7) en een koffer over inbrekers (7-10). Los jij de puzzels op om de cijfercode van de koffer te vinden? Dit kun je samen met een ouder doen. We hebben 2 koffers liggen.
Lego robots
Laat de robot rijden op de manier die jij wilt. Lukt het om straatje te keren, in te parkeren of een doelpunt te scoren. Probeer het samen met een ouder. Je moet hiervoor wel computervaardig zijn.

Extra informatie
De locatie tot en met 6 november is Tafeltennisvereniging ELAN in Baarn: Google maps, parkeren kan voor de deur of in de straten er omheen, welkom vanaf 14:00u opruimen om 16:30.

De locatie vanaf 27 november is Het Poorthuis in Baarn: Google maps, parkeren kan in de buurt, maar niet voor de kerk (in verband met de kerkdienst), welkom vanaf 9:30u opruimen om 12:00u.

We hebben limonade en koekjes die je zelf kunt pakken, koffie en thee komen uit de automaat. Wel even afstrepen op de lijst. Iets anders nodig? Neem dat dan zelf mee.

We hebben Lego spelletjes, lego sets, een berg Lego en escape rooms. We nemen wat kleine en middelgrote sets mee. Wil je een Lego set lenen om thuis verder te bouwen, dan kun je iets reserveren via de Lego uitleen van Herobricks: uitleenlijst.

Kom je een kwartiertje eerder dan kun je meehelpen met opbouwen. Helpen met opruimen aan het eind is fijn, maar alleen als de kinderen het nog trekken.

Advertentie
%d bloggers liken dit: