HBouwen

Met drie hoogbegaafde (HB) kinderen thuis en een grote voorraad lego, leek het ons mooi om wat leuks te organiseren met andere HB kinderen en ouders. We hebben tafels met een grote berg om lekker te bouwen, maar een set bouwen kan ook. We hebben er genoeg en als je het niet af hebt neem je het gewoon mee en breng je het later terug. Locatie is de kantine van Tafeltennisvereniging ELAN waar ouders lekker wat kunnen drinken en kletsen en kinderen de ruimte hebben.

Als stichting hoeven we geen winst te maken en doen we dit vrijwillig. Wij worden blij van het plezier van onze en de andere kinderen. Een vrijwillige bijdrage voor de huur en het drinken waarderen we. We hebben de volgende bouwmiddagen gepland:

zo 4 september 14:00-16:30
za 7 & 8 oktober 10:00-16:30 Lego beurs (open voor iedereen)
zo 6 november 14:00-16:30

Aanmelden
We hebben maandelijks bijeenkomsten ingepland. Elke keer kunnen we ongeveer 20 kinderen ontvangen met hun ouders. We doen dit via een google forms. Aanmelden.

Locatie is de kantine van Tafeltennisvereniging ELAN waar ouders lekker wat kunnen drinken en kletsen en kinderen de ruimte hebben. We hopen op gezellige middagen.

Vrij bouwen
De losse Lego bevalt goed. We hebben weer 50.000 blokjes klaarliggen samen met een bak met poppetjes er bij om lekker mee te spelen. Bouw je mooiste bouwwerken. 
Setjes Bouwen
Flink aantal setjes aanwezig om lekker te bouwen. Ook iets lenen voor thuis? Dat kan via de uitleenservice van Herobricks tegen een vergoeding. Terugbrengen kan dan bij de volgende keer HBouwen.
Lego Escaperooms
Een koffer met duplo escaperoom (4-7) en een koffer over inbrekers (7-10). Los jij de puzzels op om de cijfercode van de koffer te vinden? Dit kun je samen met een ouder doen. We hebben 2 koffers liggen.
Lego robots
Laat de robot rijden op de manier die jij wilt. Lukt het om straatje te keren, in te parkeren of een doelpunt te scoren. Probeer het samen met een ouder. Je moet hiervoor wel computervaardig zijn.

Extra informatie
De locatie is Tafeltennisvereniging ELAN in Baarn: Google maps, parkeren kan voor de deur of in de straten er omheen, welkom vanaf 14:00u opruimen om 16:30.

We hebben limonade en koekjes die je zelf kunt pakken, koffie en thee komen uit de automaat. Iets anders nodig? Neem dat dan zelf mee. Koffie en thee strepen we af, dus niet zelf pakken.

We hebben Lego spelletjes, lego sets, een berg Lego en escape rooms. We nemen wat kleine en middelgrote sets mee. Wil je een Lego set lenen om thuis verder te bouwen, dan kun je iets reserveren via de Lego uitleen van Herobricks: uitleenlijst.

Helpen met opruimen aan het eind is fijn, maar geen must en zeker niet als de kinderen het niet meer trekken.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: