Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Escape Brickbox

Een escaperoom in een koffer. Je gaat samen aan de slag met het oplossen van puzzels. Elke puzzel levert weer een stukje van de totale oplossing. Ga jij de Lego uitdaging aan? De koffer leen je bij Herobricks en bevat bouwwerken, beschrijvingen, werkbladen.

Brickboxen om te spelen met materialen en koffer:
– Simons treinbaan (5-7 jaar / 30 min / niet lezen, wel tellen)
– Ontsnapping in Lego city (7-10 jaar / 45 min)
– Geheimen van Friends (8-12 jaar / 30 min) in ontwikkeling
– Simons koffer (12+ / 45 min)
Bricklink (12+ / 45 min) in ontwikkeling

ONLINE Escaperoom om zelf te printen:
– Basisblokjes van René (7-10 jaar / 20 min / 2 pers / zelf lezen)

Simons
treinbaan (5-7)

De Duplo treinbaan van Simon wordt gebruikt voor een mooie treinreis. Om de reis te maken moeten 6 opdrachten uitgevoerd worden. Daarbij worden onder andere de trein en baan gebouwd en de passagiers opgezocht.

Ontsnapping Legocity (7-10)

De boeven zijn ontsnapt uit de cel en hebben een inbraak gepland. Lukt het jou om op tijd de plannen van de dieven te ontmaskeren? Met bouwen, puzzelen en combineren vind je de plannen.

Simons
koffer (12+)

Je bent op de Lego kamer van Simon, er zijn setjes, bouwwerken en catalogi. In 15 stappen kom je tot de code waarmee je Simon zijn koffer kunt openen. Deze koffer is leuk voor ongeveer 45 minuten, voor kinderen vanaf 12 jaar.

Blokjes (7-10)
(DOWNLOAD)

De bak met basisblokjes kun je gebruiken om zelf creatief aan de slag te gaan. René heeft er dieren, vlaggen en gebouwen van gemaakt. Met 6 puzzels vind je de code waarmee je de geheime pagina op de herobricks site vindt.
Gratis en zelf te printen:
Download

Geheimen van Friends (8-12)

In ontwikkeling, beschikbaar in de loop van 2022.

Bricklink (12+)

In ontwikkeling, beschikbaar in de loop van 2022

Brickboxen van herobricks

OP DIT MOMENT WORDEN DE ESCAPE BRICKBOXEN NIET UITGELEEND, MAAR ALLEEN TIJDENS ACTIVITEITEN GEBRUIKT.

Reserveren van een brickbox gaat via het online formulier van de uitleen. Je kunt eventueel een bericht sturen als je wilt weten wanneer de box beschikbaar is.

Je haalt de brickbox op, op een zaterdagmiddag (13-17u) en brengt het een week later weer terug.

Naast de puzzels, bevat de box een uitleg hoe je de escaperoom klaarmaakt voor gebruikt (kost ongeveer 10 minuten) en certificaten voor als je de code hebt gekraakt. Je kunt in de koffer die geopend wordt zelf iets doen, bijvoorbeeld iets lekkers. Eventueel kun je kleine Legosetjes in de koffer doen als cadeautje. (We hebben kleine Lego setjes beschikbaar (Polybags) voor 4,- per stuk)

Advertentie
%d bloggers liken dit: