Escape Brickbox

Een escaperoom in een koffer. Je gaat samen aan de slag met het oplossen van puzzels. Elke puzzel levert weer een stukje van de totale oplossing. Ga jij de Lego uitdaging aan? De koffer leen je bij Herobricks en bevat bouwwerken, beschrijvingen, werkbladen.

We hebben de volgende Escape Brickboxen:
– Simons treinbaan (6-8 jaar / 30 min / 2 pers / niet lezen, wel tellen)
– Simons koffer (12+ / 45 min / 4 pers)

We hebben de volgende Escaperoom om zelf te printen:
– Basisblokjes van René (7-12 jaar / 30 min / 2 pers / zelf lezen)

Simons
treinbaan

De Duplo treinbaan van Simon wordt gebruikt voor een mooie treinreis. Om de reis te maken moeten 6 opdrachten uitgevoerd worden. Daarbij worden onder andere de trein en baan gebouwd en de passagiers opgezocht.

Deze koffer is leuk voor ongeveer 30 minuten, voor kinderen vanaf 5 jaar (groep 2-3). Hulp van een volwassene is nodig voor het lezen van de beschrijving / de opdrachten.

Kosten voor deze brickbox zijn 10 euro inclusief oorkondes.

Simons
koffer

Je bent op de Lego kamer van Simon, er zijn setjes, bouwwerken en catalogi. In 15 stappen kom je tot de code waarmee je Simon zijn koffer kunt openen.

Deze koffer is leuk voor ongeveer 45 minuten, voor kinderen vanaf 12 jaar.

Kosten voor deze brickbox zijn 10 euro inclusief oorkondes.

Basisblokjes
van René

De bak met basisblokjes kun je gebruiken om zelf creatief aan de slag te gaan. René heeft er dieren, vlaggen en gebouwen van gemaakt. Met 6 puzzels vind je de code waarmee je de geheime pagina op de herobricks site vindt.

Deze escaperoom is leuk voor ongeveer 30 minuten voor kinderen vanaf 7 jaar (groep 4-6). Goed lezen en een beetje rekenen is noodzakelijk

Gratis en zelf te printen:
Download

Kosten voor deze brickbox met Lego modellen zijn 10 euro inclusief oorkondes

Brickboxen van herobricks

Reserveren van een brickbox gaat via het online formulier. Je kunt eventueel een bericht sturen als je wilt weten wanneer de box beschikbaar is.

Je haalt de brickbox op (’s avonds) en brengt het twee dagen daarna weer terug (’s avonds). Dit kan in overleg op een flexibele manier.

Naast de puzzels, bevat de box een uitleg hoe je de escaperoom klaarmaakt voor gebruikt (kost ongeveer 10 minuten), eventueel tips voor als je vastloopt en certificaten voor als je de code hebt gekraakt. Je kunt in de koffer die geopend wordt zelf iets doen, bijvoorbeeld iets lekkers. Eventueel kun je kleine Legosetjes in de koffer doen als cadeautje. (We hebben kleine Lego setjes (Polybags) 4,- per stuk)

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: