Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Brickshow Baarn 4/5 maart

Kijken en bouwen !

2 dagen in het teken van het leukste speelgoed dat er is. Een sporthal vol met losse steentjes, met tientallen zelf ontworpen modellen (MOC’s) van fans en experts uit het hele land en workshops om een uitdaging aan te gaan. Als liefhebber kun je natuurlijk eindeloos kijken maar zelf ook aan de slag gaan is ook leuk, dus bouw aan onze grote tafels en ga voor 1 van de leuke prijzen!

Er is geen verkoop van Lego tijdens de beurs.

DATUM: za 4 maart (10-17u) en zo 5 maart (10-16u)
LOCATIE: Tafeltennisvereniging ELAN google maps
TOEGANG: 3 euro p.p., kinderen tot 12 jr 2 euro p.p.
KINDEREN: tot 12 jr onder toezicht van volwassene, geen wagens/buggies
CATERING: koffie, thee, etc te koop

VORIGE BEURS ACTIVITEITEN:

Kijken

Mooie modellen

Naast meer dan 50 modellen uit de Lego uitleen van Baarn (Herobricks) zijn er ontwerpen van Baarnse Lego liefhebbers. Een enorme Harry Potter verzameling, motoren en auto’s en meer.

Robots

Programmeren met de Lego spike

Met de robots kunnen opdrachten uitgevoerd worden. Je kunt zonder kennis aan de slag of direct op de grote baan van de First Lego League.

Spelen

Treinbanen om mee te spelen

Ga aan de slag met de grote treinbaan, de afstandsbestuurbare auto’s en de stad waar we aan bouwen. Bedenk je eigen verhaal en geniet!

Voor de wat kleinere kinderen is er ook de Duplo hoek, waar je wat sneller een groot bouwwerk voor elkaar hebt.

GBC baan

Knikkerbanen

De knikkerbanen van technisch Lego (GBC) hebben iets magisch met honderden knikkers die bijzondere routes afleggen. De modellen zijn ontworpen door het Nederlandse bedrijf PV productions.

Bouwen

Tienduizenden blokjes om te bouwen

Kies een leuke Legoset uit en start met bouwen. Als je wat minder van de boekjes bent, kun je ook creatief aan het werk. Met een berg Lego van 50000 steentjes kun je zelf bedenken wat mooi is!

Escaperoom

Escaperooms in kofferformaat

Probeer 1 van de escaperooms in kofferformaat. Verschillende opties van 4 jaar tot volwassenen. Open de koffer van Simons treinbaan, de inbrekers of de mooiste Lego set. Met een serie aan Lego puzzels vind je de code van de koffer.

Over Herobricks

De stichting Herobricks organiseert leuke Lego-activiteiten in Baarn. Het is een uit de hand gelopen hobby van Simon (8) en René (41) van Helden. We zijn gestart met een online onderdelen winkel op Bricklink, daar kwam een Lego uitleen bij en nu ook bouwmiddagen en een beurs. Doordat het zo groot is geworden vallen de activiteiten nu onder een stichting.

Lees dit leuke artikel over ons: AD

Help je ook mee?

Advertentie
%d bloggers liken dit: