Legobeurs Baarn 8/9 oktober

Kom bouwen, kijken, spelen, kopen, leren!

2 dagen in het teken van het leukste speelgoed dat er is. Een sporthal vol met steentjes, modellen, en leuke opstellingen. Als liefhebber kun je de mooie modellen, ontwerpen en opstellingen bekijken of wat aanvulling kopen. Als techneut kun je de knikkerbanen bekijken, de robots programmeren of de auto’s besturen. Als bouwer kun je setjes in elkaar zetten of zelf iets bedenken en bouwen met de tienduizenden blokjes!

DATUM: za 8 en zo 9 oktober van 10:00u – 16:00u
LOCATIE: Tafeltennisvereniging ELAN google maps
TOEGANG: gratis, vrijwillige bijdrage
KINDEREN: alleen onder toezicht, onder 3 jaar in overleg
CATERING: koffie, thee, etc te koop

NIEUW: VERKOOP VAN TWEEDEHANDS LEGO, MEER INFO VOLGT

Kijken

Mooie modellen

Meer dan 50 modellen uit de Lego uitleen van Baarn (Herobricks) staan opgebouwd en kun je bekijken. Van kleinere sets met 500 blokjes tot sets van meer dan 5000 blokjes.

Robots

Programmeren met de Lego spike

Met de robots kunnen opdrachten uitgevoerd worden. Je kunt zonder kennis aan de slag of direct op de grote baan van de First Lego League.

Spelen

Treinbanen om mee te spelen

Ga aan de slag met de grote treinbaan, de afstandsbestuurbare auto’s en de stad waar we aan bouwen. Bedenk je eigen verhaal en geniet!

Voor de wat kleinere kinderen is er ook de Duplo hoek, waar je wat sneller een groot bouwwerk voor elkaar hebt.

GBC baan

Knikkerbanen

De knikkerbanen van technisch Lego (GBC) hebben iets magisch met honderden knikkers die bijzondere routes afleggen. De modellen zijn ontworpen door het Nederlandse bedrijf PV productions.

Bouwen

Tienduizenden blokjes om te bouwen

Kies een leuke Legoset uit en start met bouwen. Als je wat minder van de boekjes bent, kun je ook creatief aan het werk. Met een berg Lego van 50000 steentjes kun je zelf bedenken wat mooi is!

Escaperoom

Escaperooms in kofferformaat

Probeer 1 van de escaperooms in kofferformaat. Verschillende opties van 4 jaar tot volwassenen. Open de koffer van Simons treinbaan, de inbrekers of de mooiste Lego set. Met een serie aan Lego puzzels vind je de code van de koffer.

Over Herobricks

De stichting Herobricks organiseert leuke Lego-activiteiten in Baarn. Het is een uit de hand gelopen hobby van Simon (8) en René (41) van Helden. We zijn gestart met een online onderdelen winkel op Bricklink, daar kwam een Lego uitleen bij en nu ook bouwmiddagen en een beurs. Doordat het zo groot is geworden vallen de activiteiten nu onder een stichting.

Lees dit leuke artikel over ons: AD

Help je ook mee?

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: